Dags för veckans sötsak! Jag har sedan länge varit sugen på att baka en kladdkaka med just After Eight, som en variation på den vanliga kladdkakan. Så det har jag gjort och just nu sitter jag och njuter av en liten bit och undrar om jag kommer få i mig någon middag efter det här. Men det tror jag, och det är möjligt att det slinker in ännu en liten bit efter middagen, som efterrätt! Jag har använt råsocker istället för vanligt socker, det ger en knäckig smak som jag verkligen gillar. Receptet får ni såklart! 8-10 bitar Sätt ugnen på 175 grader Recept 125 g smör 100 g After Eight 2 st ägg 1 1/2 dl råsocker eller farinsocker 2 tsk vaniljsocker 3 msk kakao 1 krm salt 1 1/2 dl vetemjöl Glasyr 50 g smör 0,5 dl grädde 100 g After Eight Gör så här Smält smöret och After Eight rutorna i en liten kastrull och ställ åt sidan. Vispa ägg och råsocker ljust och luftigt i en skål. Rör ner vaniljsocker, kakao, salt och vetemjöl under vispning. Häll i smör/after ei...