onsdag 23 december 2020

En julhälsning år 2020

Tänk att det här bloggen fortfarande är aktiv trots att jag inte längre uppdaterar den! Så här på slutet av detta dramatiska år 2020, mitt i pandemin, kikar jag in här för att lämna en liten hälsning till er som fortfarande besöker bloggen. 

Jag hoppas att ni tar hand om er själva, har avstånd till varandra, bara träffar de ni bor med och följer rekommendationerna så att ni slipper bli smittade. Själv blev jag det tyvärr, det är svårt i skolans värld att ha avstånd till eleverna. Tack och lov fick jag en mildare variant, en tuff förkylning där jag tappade lukt- och smaksinnet helt och hållet. Tänk er mardrömmen för en som jag som gillar sötsaker!

Här kommer lite tips på bra recept att använda sig av:

Hög tårtbotten är det mest populära inlägget på bloggen, hela 154962 besök har det haft. Många använder detta recept och varför skulle man inte göra det, när det fungerar så bra. 


Så här års är det även många som bakar chilenskt julbröd Pan de Pascua och dricker Cola de mono till det. Cola de mono är en slags chilensk eggnog (äggtoddy). Även de sidorna är det många som besöker just nu. Du som aldrig bakat detta ljuvliga julbröd eller drycken Cola de mono, varför inte testa?




God jul.