lördag 9 augusti 2014

En tävling kanske?

Vill önska er en trevlig helg och berätta att jag planerar att ha en tävling där man kan vinna ett ex. av min bok 12 sydamerikanska bakverk och desserter. Måste bara fundera på hur jag organiserar den, under mina år som bloggare har jag haft 1 enda tävling och jag minns inte ens vad priset var.

12 sydamerikanska bakverk och desserter är en elektronisk bok som man enkelt köper (till ett bra pris!) och laddar ner till mobilen, surfplattan eller datorn. Himla smidigt att ha boken i mobilen när man går och handlar ingredienser faktiskt :)

Snart kommer boken även att finnas för utlåning till bibliotek också.


Den här selfien tog jag när jag var på väg hem från Fyrishov äventyrsbad tidigare i sommar, helt avsminkad och glad!

Chao 

torsdag 7 augusti 2014

Nu kan man köpa min bok med de allra godaste latinamerikanska sötsaker!

Nu äntligen är det release för min första bok i en serie receptböcker. Boken heter 12 sydamerikanska bakverk och desserter. I den här boken har jag samlat de allra vanligaste och godaste sydamerikanska/latinamerikanska recept som t.e.x. Chilenitos (Maizenakakor, Alfajores (Mördegskakor) och Leche Nevada (Snöägg).


Recepten är anpassade efter svenska mått och beskriver steg för steg hur man lyckas med dessa ljuvliga sötsaker. Och i nuläget tror jag att den har boken är den enda i sitt slag, med alla typiska latinamerikanska sötsaker samlat på en och samma plats. Det gör mig lite stolt faktiskt.Boken innehåller 12 recept varav 8 av dem har kondenserad mjölk eller kokt kondenserad mjölk= Dulce de leche/Karamelliserad mjölk, så den som gillar den härliga kolan kommer att älska den här boken!

Boken går att köpa här och här och även på en del andra nätbokhandlar till ett jättebra pris! Den laddas ned till datorn, mobilen, surfplattan eller läsplattan och så har du tillgång till alla recept på en gång, supersmidigt :)

Chao