torsdag 7 augusti 2014

Nu kan man köpa min bok med de allra godaste latinamerikanska sötsaker!

Nu äntligen är det release för min första bok i en serie receptböcker. Boken heter 12 sydamerikanska bakverk och desserter. I den här boken har jag samlat de allra vanligaste och godaste sydamerikanska/latinamerikanska recept som t.e.x. Chilenitos (Maizenakakor, Alfajores (Mördegskakor) och Leche Nevada (Snöägg).


Recepten är anpassade efter svenska mått och beskriver steg för steg hur man lyckas med dessa ljuvliga sötsaker. Och i nuläget tror jag att den har boken är den enda i sitt slag, med alla typiska latinamerikanska sötsaker samlat på en och samma plats. Det gör mig lite stolt faktiskt.Boken innehåller 12 recept varav 8 av dem har kondenserad mjölk eller kokt kondenserad mjölk= Dulce de leche/Karamelliserad mjölk, så den som gillar den härliga kolan kommer att älska den här boken!

Boken går att köpa här och här och även på en del andra nätbokhandlar till ett jättebra pris! Den laddas ned till datorn, mobilen, surfplattan eller läsplattan och så har du tillgång till alla recept på en gång, supersmidigt :)

Chao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar