Lördag och jag åker snart iväg och jobbar. Efteråt smiter jag iväg och övar i kyrkan någon timme. Rösten måste hållas i trim. Där finns en mindre lokal som jag får låna för att öva. Jag har övat där i flera års tid och jag är så glad att ha den möjligheten för hemma kan jag inte göra det i lugn och ro, mest för att det inte blir lugn och ro för dem som lyssnar, eller för grannarna. Nästa vecka sjunger jag på en begravning och veckan därpå på ett dop. Det här är en ljuvligt god och lyxig dessert jag tycker att ni ska testa! Receptet jag har använt är från boken Chokladpassion av Jan Hedh. En mycket inspirerande bok för chokladälskaren. Jag har dock gjort ett litet avsteg från receptet. Originalreceptet innehåller nämligen mörk rom, det har jag alltså tagit bort. I boken fanns även ett recept på vaniljglass att servera till sufflén. Men den hann jag inte göra så jag köpte en god vaniljglass istället. Det krävs lite tankearbete eller främst...