Jag befinner mig i ett kritiskt stadium i skapandet av min bakbok.. som inte har med själva bakningen och recepten att göra, utan handlar om utformningen. Vilka är delarna som ingår i en bok förutom själva innehållet? Hur ser ett lockande omslag ut? Eller en bra baksidestext som får läsaren att vilja köpa boken? Innehållsförteckning, förord, efterord m.m. Det är sånt jag sysslar med på dagarna. Och nästa vecka sätter jag igång att baka igen, är inte riktigt klar och det finns sånt jag vill baka en gång till, som jag inte blev riktigt nöjd med första gången. Det är nog bättre att jag gör detta ordentligt eller hur! Kan ju inte ångra mig då boken redan är tryckt. Men under tiden plockar jag fram ett äldre recept på en smarrig jordgubbstårta. Den här bakade jag i början av min "bakkarriär". Minns att jag experimenterade fram och tillbaka och chokladbandet runt tårtan var inte alls lätt att få till och den ingår inte heller i receptet nedan av någon anledning...hmmm. ...