Lördagens tårta består av dulce de leche fyllda apelsinbottnar. Tårtan är även täckt med dulce de leche och kokosflingor som blir en fin kombination för smaklökarna. Recept 2 burkar kondenserad mjölk. Ta bort pappret runt konservburkarna. Lägg burkarna i en kastrull, fyll på med vatten så att det täcker dem och låt koka under 3 timmar. Fyll på med vatten under kokningen om det skulle behövas, så att burkarna förblir täckta med vatten. Tänk på att burkarna är heta, låt de kallna under kallt vatten innan du öppnar dem. Det gick åt c.a 1,5 burk dulce de leche till den här tårtan och den är beräknad till 10-12 bitar. Apelsinbotten 5 st ägg 3 dl strösocker 1/2 rapsolja 1 st apelsin, skalet 1/2 dl pressad apelsinsaft 1 1/2 dl vetemjöl 1 1/2 dl potatismjöl 2 1/2 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker + apelsinsaft att fukta tårtbottnarna med En form cirka 24 cm i diameter blir bra till detta recept. Sätt ugnen på 175 g. Vispa äggen och sockret ljust o...