Vilket väder att vakna upp till! Idag bjuder jag på en av mina absoluta favoritbakelser, nämligen budapestrulle. Det är någonting med den spröda marängen i kombination med grädden och mandarinerna..det är mums helt enkelt..och genast verkar solen dykt upp..eller nåt! Cirka 8 bitar Botten 6 st äggvitor 3 dl strösocker 100 g hasselnötter, malda 50 g vaniljsåspulver t.e.x Marsan vaniljsåspulver Fyllning 3 dl vispgrädde 2 tsk vaniljsocker 50 g mandariner, avrunna Förbered en plåt med bakplåtspapper och sätt ugnen på 175 grader. Vispa äggvitorna till mjukt skum. Rör ner sockret i omgångar, fortsätt vispa. Rör ner hasselnötsmjölet och vaniljpulvret utan att vispa. Spritsa längder av maräng direkt på plåten. Se bilden ovan. Grädda bottnen i cirka 20-25 minuter. Låt marängen svalna och vänd sedan bottnen över ett ett nytt bakplåtspapper, dra bort pappret som den gräddades på. Fyllningen lägger man på "baksidan" av bottnen. Vispa grädden fluf...