fredag 10 augusti 2012

Planering inför dop

Sommaren är snart över! Man kan tycka vad man vill om det men själv tycker jag att det finns en viss tjusning över att rutinerna snart sätter igång. Hemma har vi tagit det lugnt under sommaren. Fixat i hemmet, träffat släktingar och åkt iväg på små utflykter här och där. Precis det vi har behövt tror jag.

Nästa månad döper vi vår tredje son. Nu när jag har en del erfarenhet av att planera dop så vet jag hur viktigt det är med framförhållning och jag har redan köpt dekorationen till dopet och en del av barnens kläder och annat sådant som jag inte vill göra i sista stund och bli stressad över.

Mycket pågår i mitt huvud, främst vad tårtorna ska innehålla och hur dem ska se ut, haha, vilken tårtnörd man är! Men kanske ska jag bara ta och beställa några tårtor? Det vore så enkelt att göra det. Men jag tror att jag har blivit något av en tårt/baksnobb, det ska vara hembakat liksom..


Dopinbjudan skickas ut just nu. Som vanligt har vi använt oss av en bild vi själva tagit, tycker att det är mer personligt att göra så.

Chaoo Inga kommentarer:

Skicka en kommentar