onsdag 19 september 2012

I love Marshmallows. Inspiration!

Idag är en kakbakdag. Det ska göras kakor till dopet i helgen. Jag har ju som jag tidigare berättat, ägnat en hel del tanketid åt hur tårtorna ska se ut och vad dem ska innehålla. Men nu har planerna ändrats, min mamma och moster ska göra tårtorna istället och då blir det typiska chilenska tårtor med dulce de leche, eller manjar, som vi brukar säga. Det känns himla skönt faktiskt för då kan jag ägna mig åt maten och allt det andra.

Förresten, här är bilder som är flera år gamla. Det var när jag började experimentera med sockerkonst, något jag visade mig ha en viss talang för om jag får säga det själv. På den tiden var det väldigt poppis med cupcakes, ja egentligen är det så fortfarande och jag minns hur inspirerad jag var när jag gjorde dessa!Cupcakes med lock i olika pastellfärger. Jag gjorde dem med MMF.

En liten söt handväska..


Flicknalle..


Berömda Hello Kitty.

Det är egentligen helt otroligt vad man kan göra med MMF, om man har tiden och lusten att arbeta med händerna. Till och med meditativt. Faktiskt. Vackra små konststycken som dessutom är ätbara!

Chao

2 kommentarer: