fredag 25 april 2014

Jag ser slutet!

Det har varit tyst här på bloggen den sista tiden och det beror på att jag haft så mycket att göra. Men någonstans där framför mig, om jag verkligen anstränger mig, ser jag för första gången slutet. Snart är jag färdig med boken, nu är det faktiskt inte långt kvar och jag beräknar att kunna skicka den till tryckeriet om några veckor!
Så håll nu tummarna på att inget händer, inget barn blir sjukt eller något sånt så att jag verkligen får tid att avsluta.

Igår bakade jag min sambos favorittårta, nämligen chilensk pannkakstårta med valnötter och Dulce de leche. Den är glutenfri och receptet kommer att finnas med i boken.Sen har jag plötsligt och lustigt blivit väldigt intresserad av att baka glutenfritt. Jag har förstått efter att ha läst en del om gluten, att det inte är så nyttigt och påverkar oss negativt på en massa sätt. Så jag har experimenterat, häromdagen blev det en majsmjöl/mandelmjölkaka som blev väldigt god och så har jag också gjort kokospannkakor som också blev väldigt goda. Recept kommer jag att lägga ut så småningom. En sak börjar jag förstå dock, det är att glutenfritt inte betyder smaklöst, ...inte alls faktiskt :).

Chao


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar