onsdag 18 februari 2015

Köksapparater till mitt hem

Köksapparaterna hemma hos mig börjar bli gamla och trötta. Det handlar framför allt om brödrosten och köksassistenten. De har liksom gjort sitt, funnits troget vid min sida. Men nu på sista tiden har jag lagt märke till saker och ting. Brödrosten antingen bränner brödskivorna eller rostar dem helt ojämnt. Detta är inte bra, brödrosten är en apparat vi använder varje morgon och jag vet inte hur många brödskivor jag varit tvungen att slänga.

Köksassistenten då! Den har haft sin gyllene period. Den fanns vid min sida när jag gjorde bakboken som ni säkert minns. Den fungerade alltid, men nu har det nog blivit dags att ta farväl av den med. Det tar nämligen en evighet att vispa grädden och när jag bakar bröd eller bullar, åker degkrokarna upp när degen blir för trög. Nej detta går inte. Dags för nytt!


En Dualit brödrost i rostfritt polerat silver från Culina..... där man kan köpa till ett extra toastgaller för att grilla specialmackan! Här hittar du den.

Så jag har letat omkring på nätet efter just dessa två apparater medveten om att det finns en uppsjö av olika märken och priser :) inte lätt med andra ord.

En sida som har snygga, funktionella köksapparater som jag har tittat på är Culina.
Culina är en specialbutik som säljer redskap och tillbehör för både proffs och vanliga hemmakockar. De har allt möjligt i sitt sortiment, som dessa snygga brödrostar:


Bakform i 3D av silikon
Och superfina köksapparater i pastellfärger: pärlrosa och pärlblå.
Jag tror jag kommer hitta något bra här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar