onsdag 7 november 2012

Kladdkakans dag...

Go kväll.....jag har ungefär 4 minuter på mig innan min fyraårige son upptäcker att jag har lämnat hans säng där jag somnade bredvid honom därför att jag var nog lika trött som han efter en heldag på dagis och ni skulle ha sett vilka akrobatiska rörelser min kropp gör för att ta mig upp ur sängen utan att han vaknar tur att ingen filmar mig och lägger upp på Youtube något jag för övrigt brukar hota min son (den äldste) med att göra när han håller på att larva sig och försöker efterlikna Michael Jackson i rörelserna., varpå han tittar på mig (bryr sig inte dugg om hotet) och säger "mamma, varför dog han?".

I alla fall......för att återgå till när jag lämnade den förste sonens säng. Jag gick raka vägen och satte mig framför datorn för lite slösurfing hamnade på en bakblogg och där fick jag det slängt i ansiktet, det var kladdkakans dag och jag hade helt missat det!

After Eightkladdkaka


Det här är nog bloggens populäraste inlägg. Var är det som gör den så god? Berätta gärna ni som bakat den. Själv har jag bakat den 2 gånger och minns att den var ganska söt och smakade bäst dagen efter.

Tobleronekladdkaka
Det är så gott med kladdkakebotten!Chaoo


3 kommentarer: