Ni vet väl att det finns ett bra recept för tårtbottnar här på bloggen, som är det recept jag utan undantag använder när jag ska baka en klassisk tårta. Här hittar du den.
Tårtbottnarna som jag bakade idag blev höga och jämna. De småskavanker man ser på ovansidan är ingenting som kommer att märkas efteråt.
Den här Hello Kittytårtan bakade jag för ett par år sedan till min guddotter som blev väldigt förtjust. Vill man efter man har fyllt tårtan och spacklat den, lägga ett lock på tårtan kan man göra det med MMF. MMF är en fondant som till skillnad från marsipanlock, är nötfri. Den är baserad på Marshmallow och florsocker.
Sen har jag också bakat Pumpakaka med glasyr. Receptet går att finna här på bloggen, men denna har jag förbättrat och kommer att finnas med i boken.
Chao
Så fin tårta! Själv misslyckas jag med allt som liknar sockerkaka- skyller på ugnen :)
SvaraRaderaHa en fin fortsättning på veckan.
Tack Mosippa! Men ibland ÄR det ugnens fel faktiskt :) det är bara och kämpa på!
SvaraRadera